Veo Worldwide Services

We are

Buyers, Commercials, Accountants, Recruiters, Trainers, Awesome

Cine suntem

VEO Worldwide Services este un furnizor de servicii B2B, care își desfășoară activitatea în Europa de Est de 12 ani. VEO nu este nici o companie de contabilitate, nici un call center sau o societate comercială. La orice serviciu B2B vă puteți gândi, VEO, probabil, îl oferă, sau intenționează să o facă în următorii doi ani.

Avem o bază de cunoștințe uriașă, construită în acești 12 ani de VEO în Europa Centrală și de Est. Este acolo pentru a o folosi. Ai nevoie doar de dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu acest lucru, dar cu restul…Da, putem!

În acești ani, ar fi putut rămâne o echipă mică sau ar fi putut crește într-un ritm limitat. Însă, VEO este astăzi un grup de companii cu peste 800 de angajați și totul este datorat unor oameni care au îndrăznit să gândească la scară mare și să acționeze curajos pentru a-și urma ceea ce alții ar fi numit, ambiții nerealiste. Este ceea ce așteptăm din partea celor care se alătură companiei. Chiar poți fi următoarea noastră poveste de succes. VEO crește în continuare și prima resursă pentru această creștere a fost și mereu vor fi oamenii noștri.

ISTORIC

Anul 2006

VEO a luat ființă acum 12 ani. Mulți dintre membri echipei din primul an sunt încă aici, dezvoltându-se în companie
Chiar numele VEO a fost ales local, fiind construit pe baza numelor primilor doi membri ai echipei..

0
Colegi
0
SEDII ÎN 6 ȚĂRI
0
PROIECTE
0
MILIOANE DE EURO CIFRĂ DE AFACERI

VALORILE VEO

Cele 5 valori sunt scrise în ADN-ul nostru

Implicare

asumarea problemelor pe care le-am descoperit ne-au ajutat să ne dezvoltăm constant

Transparență

promovăm onestitatea și comunicarea deschisă în relația cu membrii echipei, cu furnizorii și clienții, respectându-i pe cei din jur

Perfecționare continuă

orice poate fi îmbunătățit- compania ca un întreg, fiecare dintre activitățile noastre și fiecare dintre noi

Competență

cum altfel am fi ajuns unde suntem astăzi?

Solidaritate

împărtășind cunoștințele vei beneficia alături de companie

MISIUNE

Să depășim constant cele mai ridicate exigențe ale clienților noștri, devenind cel mai respectat furnizor de servicii și soluții B2B din Europa de Est.

VIZIUNE

Happy clients. Suntem preocupați în permanență să oferim soluții inovative și servicii de calitate clienților noștri, fie că sunt companii internaționale care își domină piețele, clienți ai rețelei noastre de magazine sau clienți interni.

Happy people at work. Credem că doar angajații fericiți pot avea realizări excepționale, de aceea ne preocupă formarea lor, satisfacția la locul de muncă și în afară lui, precum și starea generală de bine a oamenilor VEO.

Happy business. Avem răbdarea să construim pe termen lung și convingerea că, făcând lucrurile bine astăzi, vom continua să avem o companie solidă, cu rezultate peste așteptări și in viitor, creând un impact pozitiv în mediul de business din Europa de Est.

PROIECTELE VEO

Comercial

Misiunea noastră este de a prospecta furnizori pentru a cumpăra cantitatea maximă de bunuri.

Suport

Obiectivul funcțiilor suport este acela de a ajuta alte servicii în a fi mai eficiente. Funcțiile suport în VEO combină abilități din mai multe arii:

LOGISTICĂ

Departamentul de logistică grupează transportul, producția și fluxul.

RETAIL

Cu primul magazin deschis în Arad, România, WoW plănuiește să-și extindă rețeaua la peste 100 de magazine în România. Aici clienții noastri au posibilitatea de a face business cu produse la discount 100%.

Comercial

În fiecare zi, în VEO, peste 10 echipe de specialiști în achiziții internaționale gestionează achiziții și vânzări în valoare de milioane de dolari, contactează sute și mii de companii din toată lumea, interacționează și negociază cu clienți, companii medii sau mari, în peste 15 limbi străine.

CONSULTĂ JOBURILE PENTRU ACEST PROIECT

Suport

Financiar și Administrativ (rapoarte și analize financiare, activităti de contabilitate, audit și activităti de trezorerie), HR (managementul personalului, salarizare, recrutare și instruire), Calitate și IT.

CONSULTĂ JOBURILE PENTRU ACEST PROIECT

LOGISTICĂ

Acest departament este responsabil de procesarea și distribuirea produselor in magazine.

CONSULTĂ JOBURILE PENTRU ACEST PROIECT

RETAIL

În magazinele noastre, clienții pot găsi produse precum: mâncare congelată, îmbrăcăminte/ accesorii, produse de igiena și înfrumusețare, echipament sportiv, produse culturale (cărți, CD-uri, DVD-uri, DYI/ produse de grădinărit sau decorații pentru casă (mobilă, electrocasnice, decorații, veselă).

CONSULTĂ JOBURILE PENTRU ACEST PROIECT

One step closer to your awesome job