Veo Worldwide Services

Latest news from Moldova

VEO își continuă expansiunea și deschide sediu în Ucraina

18 Jan, 2018

Cu o experiență de 11 ani în oferirea de servicii B2B și peste 800 de angajați, VEO Worldwide Services face încă un pas în dezvoltarea sa, deschizând pe 19 decembrie 2017, un nou sediu internațional, în Lviv- Ucraina.

O alegere deloc întâmplătoare, Lviv este unul dintre cele mai importante orașe din Ucraina, cu un potențial remarcabil al pieței muncii. 
Sediul din Lviv, al unsprezecelea VEO, a fost inaugurat în prezența colegilor care deja au integrat compania, implicați în proiecte de contabilitate, IT, control de gestiune și HR.

VEO îi încurajează pe oamenii săi să caute constant dezvoltarea în munca lor pentru a-și îmbunătăți competențele și să știe că ei sunt o parte importantă a succesului organizației. 

News Archive

Great minds should stay together

07 Mar, 2019

VEO… pentru că cine se-asemănă, se adună!

5 este numărul norocos pentru VEO! Avem deja 5 piloni pe care ne bazăm și pe care îi regăsim în toți membrii echipelor VEO: cele 5 valori! Acum avem și 5 personaje care se identifică cu echipele VEO și cu cele mai importante trăsături pe care le avem în comun. Pentru că noi chiar credem că „Cine se-aseamănă se adună!”, faceți cunoștință cu Echipa Great Minds of VEO!

Știm că am adunat în echipele nostre doar oameni și caractere remarcabile. Cei care ni s-au alăturat cu bucurie în VEO au găsit aici un mediu GROZAV (GREAT) de lucru și propice dezvoltării personale.ASTRONAUTUL este cel caracterizat constant de „grozăvii”! Ceea ce îndrăznește el și ceea ce reușește să cucerească este mai mult decât ar putea spera un om obișnuit. În plus, el împărtășește mereu din cunoștințele lui cu restul lumii!

OMUL DE ȘTIINȚĂ este într-un proces de perfecționare continua, mereu curios și doritor să descopere mai multe! Munca lui este construită pe rezultate exacte, dar și pe gândire logică și găsirea de legături cu noi înțelesuri. În VEO apreciem GÂNDIREA (MINDS) și curiozitatea care generează noi legături. Scopul este potențarea rezultatelor positive pentru clienții noștri prin dezvoltarea abilităților membrilor echipei. Este formula de success pe care o aplicăm deja de peste 12 ani și funcționează cu rezultate fascinante!

Autodepășirea și competitivitatea merg mână în mână cu adaptabilitatea și flexibilitatea. Mixul acesta de atribute este specific EXPLORATORULUI, însă îl întâlnim des în echipele VEO. Căutând și explorând împreună (TOGETHER) reușim să avem descoperiri care ne entuziasmează și mai mult.

Îi apreciem pe cei care lucrează consecvent pentru a atinge performanța în și prin echipele lor. Suntem într-o căutare continua de oameni muncitori și perseverenți care să ni se alăture.

Sperăm că v-ați recunoscut în personajele de mai sus! Dacă nu, cu siguranță sunteți cele două profile unice și deosebite care completează echipa VEO de oameni remarcabili!

… pentru că „cine se-aseamănă, se adună!”.

One step closer to your awesome job